Cerere unban

Consideri ca ai primit Ban pe nedrept? Scrie aici
Locked
palash21
Silver III
Silver III

Cerere unban

Nick-ul tau:Palash2.1
Adminul care te-a banat:joey
SteamID:STEAM_0:0:552431670
Motivul pentru care ai luat ban:nush poate crede ca lam jignit cand nu iam zis nimic de rau
Data si ora banului:banu o fost acuma recent de cam 10 min la 18:00 cred si data 25.05.2025
De ce consideri ca ai luat Ban pe nedrept:am luat ban fara motiv pot sa zic adica eu mai injur da dar nu personal sau cv dar erau 2 codati pe sv si pe langa aia el nu face nimic si mam enervat pe langa aia se si ea in gura cu ori ce pers si se crede om mare ca vai amu iti iei ban deci da nu mi se pare normal ca ma luat ban ca am injurat nu jignit nu am citit regulamentu ca la fie care sv este aproape aceeasi regulament deci da il stiu foarte bine
Ai citit Regulamentul Playerilor? [Da / Nu]:vutz.
joey
Server Helper

Re: Cerere unban

Noroc. Nu te victimiza, ca nu ai luat ban pe nedrept. In regulament scrie ca daca jignesti un admin, ai ban direct. Asta ai facut tu.
Te-am rugat de 3 ori sa iti vezi de joc, dar tu insistai ca suntem incompetenti si ca ne arati tu noua cum ramanem fara admine, ca sunt codati pe server si noi dormim.
Apoi ai jingit si ai luat ban. Simplu!
Get kills or die trying.
palash21
Silver III
Silver III

Re: Cerere unban

Dovada? ca am zis incompetenti?
am zis ca nuti faci trb nu am zis ca esti incompetent aia nui vina mea ca nu auzi bine dar infine data viitoare sa vii cu un alt motiv cu dovezi in fata mea cu ce team jignit multumesc! :)
Locked
  • Information