Page 1 of 1

Cerere Unban SunT ︻デ 一 VarZa

Posted: Thu May 18, 2023 12:30 am
by SirFIA
Nick-ul tau: SunT ︻デ 一 VarZa
Adminul care te-a banat: CompacT
SteamID: STEAM_1:1:734635322
Motivul pentru care ai luat ban: nu am intrat pe discord in 5 minute sa fiu verificat la sange pt ca se pare ca eram prea varza pt serverul acesta!
Data si ora banului: 18-05-23 00:12
De ce consideri ca ai luat Ban pe nedrept: Nu folosesc discord si mi-a fost foarte greu sa ajung acolo apoi cand in sfarsit am reusit domnul admin CompacT nu a raspuns...
Ai citit Regulamentul Playerilor? [Da / Nu]: Din pacate nu am apucat pt ca e prima data cand joc pe acest server (am vazut reclama pe zu tv :)

Re: Cerere Unban SunT ︻デ 一 VarZa

Posted: Thu May 18, 2023 12:44 am
by Cata
Salut,

Conform topicului postat de CompacT: viewtopic.php?t=1720 BANul este valid. Greu de crezut ca un "player" care e atat de bun nu foloseste si nu are discord in ziua de astazi, dar trecand peste asta, un log in pe discord dureaza 2 minute (cu tot cu creare de cont) nu 5. Sa mai adaug si ca ai o atitudine ce nu-si are locul in aceasta comunitate? (Exemplul fiind in ultimul rand scris de tine in snip de la compact)!

Multumesc,

Re: Cerere Unban SunT ︻デ 一 VarZa

Posted: Thu May 18, 2023 1:32 am
by SirFIA
Ce player așa de bun? Am jucat 2 ore și ceva pe server și cel mai bun scor al meu a fost 8 kills cu 20 deaths in rest varza așa cum îmi e nick-ul. S-a uitat cumva la cum jucam și a văzut ceva extraordinar? Omg copilași....mergeți la școală, serviciu etc...vedeți și voi cum e viața și lăsați arfele din spatele ecranului de calculator. Daca eu sunt player bun înseamnă că cei cu care am jucat în seara asta erau în pauza de pgl?

Re: Cerere Unban SunT ︻デ 一 VarZa

Posted: Thu May 18, 2023 1:36 am
by SirFIA
Că tot ai vazut print screenul....eu am luat ban cu 2 minute după ce am sunat....și încă o dată te întreb...Ce player bun? Nu cred că e cineva mai varza....

Re: Cerere Unban SunT ︻デ 一 VarZa

Posted: Thu May 18, 2023 1:49 am
by SirFIA

Re: Cerere Unban SunT ︻デ 一 VarZa

Posted: Thu May 18, 2023 2:58 am
by Cata
Salut,

Nu o sa reiau si nici nu o sa fac 100 de raspunsuri cum ai facut tu.

Motivul banului este "Te-ai deconectat in timpul verificarii." Este o regula pentru TOTI playerii indiferent de cat de mult au jucat pe server ca daca in 5 minute EXACT nu te prezinti, se da BAN. BAN-ul se da automat de server si nu e la latitudinea nimanui daca acele 5 minute incep cu 1 minut mai tarziu sau mai devreme.

Multumesc,

Re: Cerere Unban SunT ︻デ 一 VarZa

Posted: Thu May 18, 2023 3:04 am
by SirFIA
Nu m-am deconectat, s-a schimbat harta și m-a scos din joc. Am citit între timp și regulamentul :"Administrația isi rezerva dreptul de a controla jucatorii care sunt suspectati de folosirea programelor interzise (cheats, script-uri, etc). Deconectarea sau refuzarea acestui test este pedepsita cu ban permanent." Având în vedere statisticile mele nu crezi totuși că a fost un abuz din partea adminului?

Re: Cerere Unban SunT ︻デ 一 VarZa

Posted: Thu May 18, 2023 7:02 pm
by Cata
Salut,

Am revizuit intreaga conversatie ce ai avut-o cu CompacT si reiese clar lipsa de initiativa in a urmari ce ti s-a cerut (sa intri in 5 minute pe discord de pe PC pentru a se putea face o verificare). Daca exista vreun fel de buna credinta din partea ta si cereai ajutor si sau 2 minute in plus puteam considera cererea. Din acest moment topicul va fi inchis si BAN-ul ramane.

Multumesc,