Pagina 1 din 1

Reclamatie Mr. GEo

Scris: Joi Noi 17, 2022 10:38 pm
de AWP - Generalu
Nume: AWP - Generalu
SteamID:STEAM_0:0:722522971
Motiv: Rige , ai un staf care nu e bun mai de nimic , nu vorbesc de toti admini ! Doar de uni , in cazul acesta de Mr. Geo ! I-am dat flash la un coechiper in Under pe mirage , iar baiatu respectiv a zis ” ba sa te duci in ***** si invata sa dai flashuri ! ” Adminul Mr. Geo a zis dupa pe voice ” Unde sa se duca ? (Radea ) si ala a zis tot pe voice ” in penis ” dupa a ras adminul pe voice ! Eu consider ca si asta e un injury si trebuie dat gag sau mute !
Dupa un coechiper ii dadea la vrajeala info la adminul mr.geo ” ba inspate ba inspate !” iar adminul mr geo a zis pe voice ” Du te ba dracului cu spatele tau ” nu mi se pare normal ca un admin sa aiva comportamentul asta !!!
Face abuz de comenzi , Slap , Gravity+ si multe altele , parerea mea ca trebuie sa iei masuri fata de el ! sa il pui la respect si sa fie un exemplu pt sv acesta ! si ar fi bine ca staful sa aiva 18+ el cica a zis ca are 17 !
Dovada: Dovezi nu am ca nu stau tot timpul cu inregistrare pornita sa prind cum vb si etc , dar dovezi ai pe liveul ca din cat stiu e live mereu sv pe youtube !!! si poti verifica consola unde i am zis eu pe u@ ca trebuia sa ii dea mute ! si nu m a bagat in seama ! seara faina , pacat de server ca e frumos !!!

Re: Reclamatie Mr. GEo

Scris: Joi Noi 17, 2022 10:44 pm
de rigE
O sa verific. Mersi!

Revin cu un update cat pot de repede.

Re: Reclamatie Mr. GEo

Scris: Vin Noi 18, 2022 11:28 am
de rigE
Adminul a fost sanctionat. Warn 30 de zile.

Topic inchis!