Cerere unban - c

Consideri ca ai primit Ban pe nedrept? Scrie aici
Post Reply
CTLN
Silver I
Silver I

Cerere unban - c

Nick-ul tau: c
Adminul care te-a banat: CRISTI_MBOBI
SteamID: STEAM_1:0:475012166
Motivul pentru care ai luat ban: wallhack
Data si ora banului: MIE APR 12, 2023 12:56 PM
De ce consideri ca ai luat Ban pe nedrept:
Consider ca am luat ban pe nedrept deoarece pe parcursul a 120 de ore pe server am fost verificat de aproximativ 3 ori pe discord, si cu programul special de detectare dar si cu partajarea pe discord, baietii vazand ca nu este nici o urma de cod la mine in PC. Cea mai proasta alegere pe care o puteam face este ca, dupa ce am castigat la concursul organizat de ZUTV, sa ma joc cu cod. Este foarte aberant sa fiu banat pe 2 videoclipuri care sunt, din perspectiva mea, patetice, dupa ce am fost verificat atat de in detaliu de echipa ZUTV. In primul video se observa cum bomba este plantata la B, iar eu vin de pe short la retake, era o pozitie in care inevitabil se afla cineva cand te joci 10 pe 10 pe un server public ( i-am dat glont :o ).
A doua faza este cea de pe short de pe inferno, unde el se mira pentru ca il spamez acolo. In primu rand a facut pas cand a sarit la balcon, dupa imi da nade in boiler, dupa care scapa vreo 3 pasi tot boiler. Este la mintea cocosului sa spamezi un smoke mai ales cand, din nou, pe un server public intra cate 7 oameni pe mid si poti sa dai usor damage ( probabil ca ii s-a si vazut piciorul prin smoke cand a iesit, pt ca era un smoke avansat ).
Sper ca problema sa se remedieze, multumesc anticipat staffului. Paste fericit!
MarioLuk
Server Admin

Re: Cerere unban - c

Salut! Deoarece dovezile sunt inconcludente vei primi unban. Ne cerem scuze pentru inconvenientele facute!
Post Reply
  • Information