Reclamatie-Admin Compact

Ai vazut ceva neinregula pe server? Lasa un mesaj aici
Locked
Chejlaisbad
Silver Elite Master
Silver Elite Master

Reclamatie-Admin Compact

Nume:Chej
SteamID:STEAM_1:1:462350338
Motiv: Am primit gag (doar eu ) pentru spam, dintr-o multime de playeri care vorbeau pe server . Am zis ca e aia e , pana la urma e doar gag. (fara a primi avertisment sau a.s.m.d)
Dupa cele 30 de minute , instant cum el s-a conectat pe server mi-a dat si al doilea gag, iarasi fara a specifica ceva.
Ca dupa sa primesc ban 120min pentru injurii staff . La asta chiar vreau o dovada unde am zis ceva urat despre/ la adresa lui .
Nu e prima data cand imi da mute imediat , fara avertismente (cum zice in regulament ) . Si nu sunt singurul jucator care se plange de sanctiunile lui . Chiar consider ca abuzeaza de functie. Plus ca a vorbit total neadecvat pentru functia pe care o are .
Dovada: Puteti vedea la sourcebans, dar daca e nevoie de poze le pot pune .
CompacT
Supreme Master First Class
Supreme Master First Class

Re: Reclamatie-Admin Compact

Domnule Chej , gag-urile le-ai primit pentru spam chat , ambele.. La primul gag ai inceput pe voice sa faci misto si sa te plangi , nu cum ai zis tu "Am zis ca e aia e , pana la urma e doar gag" . Dupa ce ti-a trecut gag-ul ai inceput iar sa spamezi in chat ca imi faci reclamatie si sa iti spun motivul pentru care ti-am dat gag .. Tu vrei sa imi faci reclamatie si nu stii de ce? ... Dupa am intrat spec sa ma uit pe cineva iar tu ai inceput sa te plangi de mine si sa spamezi iar in chat , ca urmare al 2-lea gag . Ai inceput sa razi pe voice si sa spui "e bolnav omu" . Abuzez de functie?
"Nu e prima data cand imi da mute imediat" Cand s-a intamplat sa iti dau mute imediat fara motiv?
Iar legat de avertismente , acelea sunt pentru playerii noi care nu cunosc regulile poate ... Tu ai destule avertismente , si sunt degeaba .. asta se poate vedea dupa cate mute/gag-uri ai .
Si jucatorii aia multi care se plang de mine unde sunt? La voi pe discord? Avem forum unde puteti face reclamatie.
As vrea sa pui si tu dovezile de care spui fara sa astepti invitatii .
Dovada:
Attachments
Counter-strike Global Offensive 2023.03.30 - 01.42.10.03.mp4
(2.49 GiB) Downloaded 473 times
Image
Chejlaisbad
Silver Elite Master
Silver Elite Master

Salut, domnule Compact.
Nu sunt acasă, deci nu pot posta încă nici o dovada.
As dorii sa vad un ss/o filmare cu momentul in care ti-am spus ca ești "bolnav" . Încă consider ca am primit ban fără motiv.
Și gag-urile acordate, tot fără motiv le consider. Eu ți-am făcut reclamație ție de abuz , deci consider ca ar fi bine ca un alt admin sa ceara dovezi de ambele părți.
Chiar susțin faptul ca tu ești acela care a fost "tare în gura" și a vorbit aiurea .
Mulțumesc de profesionalism.
rigE
Server Admin

Rezolvat

T/C
Image
ImageImage
Locked
  • Information