Unban TraumA

Consideri ca ai primit Ban pe nedrept? Scrie aici
Locked
TraumA
Silver III
Silver III

Unban TraumA

Nick-ul tau: TraumA
Adminul care te-a banat: Lunetistul
IP-ul tau: dinamic
SteamID: STEAM_1:0:19555138
Motivul pentru care ai luat ban: Wallhack
Data si ora banului: 05-19-22 23:14
De ce consideri ca ai luat Ban pe nedrept: Am fost verificat de @CRISTI MBOBI cu 2 ore inainte pe Discord si am iesit curat. La 2 ore distanta vine @Lunetistul si da ban fara verificare.
rigE
Server Admin

Re: Unban TraumA

Salut!

Asteptam sa apara dovada inregistrata de @Lunetistul.
Image
ImageImage
Lunetistul
Distinguished Master Guardian
Distinguished Master Guardian

salut domnule Trauma.

Uita-te si tu la demo ,au fost mai multe faze,eu am filmat doar atat.consider ca este de ajuns.
zad era mid langa smoke ,cristi in smoke ,zad nu l stia in smoke tu te ai dus direct tragand in el in smoke.pe bune ?
TraumA
Silver III
Silver III

Un demo de 1 minut cu o singura faza care e pusa sub semnul intrebarii? Pe asta iti bazezi decizia categorica de ban, @Lunetistul. Banul nu se da pe o singura faza, ai nevoie de consecventa in stilul de joc care ridica suspiciuni.

Puteai sa ceri verificare daca erai 100% sigur ca o sa gasesti coduri activate, dar ai decis sa faci abuz de admin si sa iei decizia singur in baza cunostintelor tale limitate.

Ce nu vezi tu in acest demo e ca player-ul de la T din smoke aparuse pe radar datorita colegului de la CT care statea langa smoke (bug sau nu, idgaf). Alt lucru pe care nu il vezi e ca nu pot sa tin tinta pe jucator prin smoke, tocmai pentru ca nu il vad prin smoke, motiv pentru care doar primele 2 gloante il nimeresc in pozitia indicata de radar, apoi restul sunt haotice prin tot smoke-ul.

Ai facut vreodata community service cu Overwatch-ul oficial din CS:GO? Probabil ca deloc sau foarte putin. Pentru ca il pierzi daca o dai de gard cu decizii de genul asta care se bazeaza pe o singura faza questionable.

Sunt altii mai buni pe server cu momente de codati, dar nu ii vad banati. Urmeaza randul lor sau au trecut si ei prin asta deja?
rigE
Server Admin

Salut!
Da-mi add pe discord: Rige#7376 sa refacem verificarea...
Image
ImageImage
rigE
Server Admin

In urma verificari, nu au rezultat "urme" de cheaturi sau alte programe care pot strica gameplay-ul de pe server.

Interdictia a fost ridicata.

Topic inchis!
Image
ImageImage
Locked
  • Information