reclamatie impotriva adminilor care comploteaza impotriva mea

Ai vazut ceva neinregula pe server? Lasa un mesaj aici
Locked
mehay_tragturbat
Gold Nova I
Gold Nova I

reclamatie impotriva adminilor care comploteaza impotriva mea

Salutare,

viewtopic.php?t=1089

Nu inteleg ce se intampla in staff dar se pare ca aici doar parerile adminilor conteaza.

Mi se pare normal intr-un fel sa se sustina unul pe altul, dar intr-o situatie cand au cu adevarat dreptate despre subiectul respectiv, si sa vina cu dovezi palpabile, nu cu aberatii.

Mi se pare ca ne cam luati de prosti, pe astia care ne jucam si ne mai distram pe server.

admin haos, ce inseamna asta??? de ce ai sters cu rosu? ai mascat cu rosu logul prin care kaneki imi scosase mute-ul pentru ca nu era pt mine! Kaneki poate confirma. inteleg ca esti impotriva mea dar nu se fac d-astea ca nu sunt de capul nostru aici.

Image

@ Cristi MBOBI, nu inteleg ce vrei sa spui prin screenshoturile alea de acum 2 saptamani, te bagi si tu aiurea in seama. Bine ca nu te-ai enervat mai tare ca dadeai tu ban permanent la tot serverul.

De ce ati blocat acel topic?

Nu am dreptul sa-mi spun opinia?

De ce se face abuz din partea adminilor?

V-am rugat in acel topic sa veniti cu dovezi ca am inceput eu sa ma iau de voi, va faceti ca ploua (gabriel, generalu).

Va rog sa nu mai dati dovada de incompententa si sa veniti cu dovezi in ceea ce sustineti, apoi va mirati ca de ce pleaca jucatorii de pe server.

Pana una alta va rog sa mi scoateti banul ca vreau sa ma joc.

Multumesc,
CRISTI_MBOBI
Global Elite
Global Elite

Re: reclamatie impotriva adminilor care comploteaza impotriva mea

SSurile alea stii prea bine . Meritai ban pentru ca tot observ ca iti iei aere . Gresesc cu ceva? Cam uiti care sunt gradurile si ca foarte usor pot sa aplic regulamentul(care nu e facut de mine). Aseara tot plangeai ca iti iei bataie si ca nu mai ai vip? Asa greu este sa faci 20h? Hai sa ne asumam faptele si cate iertate au fost .

A si murim de nerabdare sa te scoatem la verificare :lol:
Image
mehay_tragturbat
Gold Nova I
Gold Nova I

Ai scris 4 randuri si nu ai spus nimic,

Unde vrei sa ajungi? Imi iau eu aere sau adminii care dau ban fara motiv?

Daca intru si mai fac caterinca e ca sa ne distram, nu v-am jignit, nu v-am injurat.
hAoS^
Server Admin

Exact, nu ne-ai jignit/injurat, tocmai de asta ai 15 comunicatii blocate.
Consider ca ti s'a raspuns in celelalte topicuri iar acest topic nu isi are rostu. O seara faina sa ai!
Topic inchis!
Image
rigE
Server Admin

Salut,

Speram ca cearta asta dintre voi sa inceteze, nu inteleg de unde aveti atata ura... in fine.

Ti-a fost explicat de @Gabriel pe discord de ce ai luat ban, nu cred ca erau necesare aceste topicuri in care sa te certi cu noi pentru faptul ca ti-ai luat ban pe buna dreptate.

Ai urmatoarele topic-uri in care ti-au fost explicate cateva detalii, dar si niste cuvinte incorect formulate... Topic 1 Topic 2

Aceasta situatie se va rezolva in felul urmator:
1. Astepti sa iti treaca ban-ul
2. Vei primi unban pe contul fratelui tau cand iti va expira ban-ul pe primul cont
3. Vei primi mute & gag permanent deoarece esti toxic si ai atins limita de 15 comunicatii blocate.

Sper ca acum sa te fi lamurit. Daca mai ai nevoie de alte informatii te astept pe serverul de discord.

Topic inchis!
Image
ImageImage
Locked
  • Information