Cerere Admin/Helper S1ncE

Vrei in echipa CS:GO ZU TV? Fa o cerere aici
Locked
MrTQTV
Silver Elite Master
Silver Elite Master

Cerere Admin/Helper S1ncE

Nick tau: 𝗦𝟭𝗻𝗰𝗘 <3
SteamID: STEAM_0:0:600443703
Varsta: 25
Experienta SM (Source Mode): Da ( Am avut un server de ZM si unul de Arena )
Motivul pentru care doresti admin: Experienta de admin 1 an de zile pe alta comunitate si pentru buna desfasurare a serverului deoarece lucrez de acasa si pot intra asap la orice abatere din partea jucatorilor.
Poti intra minim 2 ore/zi pe server [Da / Nu]: Da, chiar si 3-4 ore
Poti intra minim 10 min/zi pe forum? [ Da / Nu ]: Da
O sa raspund la toate cererile de ban / unban / admin etc? [Da / Nu]: Da
Ai citit regulamentul Playerilor? [Da / Nu]: Da
Ai citit regulamentul Adminilor? [Da / Nu]: Da (vuzt)
Este permisa schimbarea hartii inainte de terminarea acesteia? [Da / Nu]: Nu
Care este comanda pentru restrictionarea chat-ului unui jucator: sm_gag
Care este comanda pentru ban-area unui jucator: sm_ban
Ce fel de ban se da pentru jignirea jucatorilor?: Temporar
Ce fel de ban se da pentru jignirea adminilor?: Permanent
hAoS^
Server Admin

Re: Cerere Admin/Helper S1ncE

Salut.
Din partea mea e CONTRA
Motivele :
1. Reclama pe server
Screenshot_9.png
Regulamentul PLAYERILOR, punctul 2 zice asa :
Screenshot_10.png
Screenshot_10.png (3.17 KiB) Viewed 1650 times
2. Monitor pe discord :
index.png
20221010140801_1.jpg
Voi fiind echipe diferite stati pe discord contrar vorbelor lui Emanuel care zice altceva : https://streamable.com/pz52vt
3. Ne iei de prosti :
index1.png
Image
LowSociety
Global Elite
Global Elite

CONTRA Motivul fiind comportamentul fata de staff si grupul din care faci parte. Ati/ai dat dovada de toxicitate si disrespect dealungul prezentei voaste/tale pe server. Prin urmare eu consider ca accesul tau la comenzi nu va face un bine comunitatii.
Mr.Geo
Server Admin

CONTRA pentru ce au spus colegi mei + ca ne vorbesti pe la spate si iti bati joc
Image
CRISTI_MBOBI
Global Elite
Global Elite

Nici nu stiu ce sa zic , faptul ca ne iei de prosti sau faptul ca stim deja ca o faci ? Cererea asta e facuta in bataie de joc si imediat te-ai ofensat dupa primul comentariu , daca o gandeai , te faceai ca nu vezi si asteptai raspunsul tuturor. Ai vrut sa demonstrezi ce ? Ca avem baza de date de 18 terra ? Ca nu suntem in stare sa filmam calumea ? Din ce stiu , tu nu erai cand ati fost anuntati de descalificare , si nici nu ti-au spus prietenii tai , deci de unde pana unde atata ofensare ca stiai deja ca suntem un staff slab , lucru pe care il tot repeti , de ce ai vrea intr-un staff pe care il tot denigrezi de parca te-am batut pe strada ? Sa dai dovada ca doar gura e de tine ? De ce nu il intrebi pe domnul Tzakalie care ii dadea info corekt si care ne a si marturisit pe voice ? Si pana ai intrat tu , stiam doar de ei doi , de restu am aflat cand v-am scos la inaintare la verificare si ati marturisit ca Tzakalie sta cu voi discord si ca stati in echipe diferite . Nici macar la verificare nu te-am chemat fiindca te-ai simtit foarte repede , de aia am inceput sa crestem lista de suspecti .
Sa zic de limbaj si tupeu ? Nu cred ca are rost . Ca pe voice ziceai ca Tzakalie joaca pe 60hz si ca joaca slab dar voi in 24h de ore prin monitoring ati ajuns top 2/3/4? Ati atras adminii fiindca playerii v-au descoperit , nu dau nume ca stiti deja cine . Daca crezi vreodata ca noi suntem admini doar ca sa tinem premiile pentru noi , sa stii ca majoritatea avem lucruri mai bune decat in giveaway , zad fiind fruntas la asemenea chestii , chiar el a sustinut asemenea giveaway-uri.
Ideea e cat oricat ne-ati omorat zilele , tot noi radem la urma . Concluzia mea este clara ,
CONTRA.
Image
nark
Server Admin

Contra si eu.

Respins.

Topic inchis.
Image

Image
Image
Locked