Nume: 𝕫𝕖𝕫-
SteamID: STEAM_1:1:56718491
Durata: 2 zile
Motiv: Limbaj vulgar la adresa adminilor
Dovada:
Ban 𝕫𝕖𝕫-
Re: Ban 𝕫𝕖𝕫-
Ce vocabular vulgar omule ??? Ca am insistat și aseară sa ții se facă verificare și toți te au acoperit ,ca vez doamne ai 800 de ore jucate pe svr. Am avut eu comunitate și svr și aveam admini cu coduri prietene .
Colac peste pupăză, mersi de ban . Dar prea știi tu pozițiile jucătorilor. Anunț pe u@ codatu ok? Sau ma rog cine cred eu ca e codat , și TIE CA ESTI ADMIN nu ții se face nimic ??? E josnic ce se întâmplă. Nu sunt singurul care a zis ca are ceva , și aseară și azi .
Colac peste pupăză, mersi de ban . Dar prea știi tu pozițiile jucătorilor. Anunț pe u@ codatu ok? Sau ma rog cine cred eu ca e codat , și TIE CA ESTI ADMIN nu ții se face nimic ??? E josnic ce se întâmplă. Nu sunt singurul care a zis ca are ceva , și aseară și azi .
- CRISTI_MBOBI
- Global Elite
Re: Ban 𝕫𝕖𝕫-
in primul rand , aici doar se posteaza banurile ! Orice reclamatie se face pe sectiunea dedicata si cu dovezi daca crezi ca ai fost neindreptatit .zez- wrote: ↑Sat Oct 01, 2022 9:19 pm Ce vocabular vulgar omule ??? Ca am insistat și aseară sa ții se facă verificare și toți te au acoperit ,ca vez doamne ai 800 de ore jucate pe svr. Am avut eu comunitate și svr și aveam admini cu coduri prietene .