Cerere unban hex

Consideri ca ai primit Ban pe nedrept? Scrie aici
Locked
hex
Silver Elite
Silver Elite

Cerere unban hex

Nick-ul tau: hex
Adminul care te-a banat: Mr-geo
SteamID: STEAM_1:0:22258194
Motivul pentru care ai luat ban: refuz verificare
Data si ora banului: 09-11-22 01:11
De ce consideri ca ai luat Ban pe nedrept:
Mai copii, sa stiti ca si noi la vremea noastra am avut rank-uri pe forumuri dar nu-mi amintesc ca adminii sa inchida topicurile din acest motiv.
Modelul este doar o formalitate necesar in scoaterea banului, daca nu este prezent va aduce intr-o oarecare dificultate in ceea ce priveste rezolutia acestora dar nu reprezinta un motiv pentru inchiderea topicurilor.

Daca nu este asa va invit sa-mi aratati regula care va permite sa inchideti topicurile asa.
De altfel, vedeti ca exista un buton de editare pe care jucatorii pot sa-l foloseasca daca informatia din smbans nu este suficienta.

@nark aveti nevoie de regulament pentru moderatori pe forum pentru ca se pare ca le lipseste bunul simt

+ viewtopic.php?t=870
rigE
Server Admin

Re: Dovezi ban [partea 2]

Salut,

Primul subiect a fost inchis dintr-un motiv clar. Ca admin ai permisiunea sa inchizi subiectele pe forum atat timp cat ele sunt incorecte.

Te rog sa dai edit la acest subiect si sa il modifici conform modelului.

Pana atunci, asteptam sa apara dovada cand refuzi verificarea si dai disconnect de pe server.
Image
ImageImage
hex
Silver Elite
Silver Elite

Re: Dovezi ban [partea 2]

De ce puneti atat accent pe model cand jucatorul, in aceasta situatie eu, vrea sa vada doar dovada ? Modelul este in smbans, care ar fi rostul sa fie pus si aici ? Am spus eu mai devreme, pe multi dintre voi logica nu va recomanda.

Pe langa asta, nu aveti regula pentru asta. Fuguta si scrie una rapid ca sa poti descalifa cu argumente ce s-a scris aici.
rigE wrote:Ca admin ai permisiunea sa inchizi subiectele pe forum atat timp cat ele sunt incorecte.
Regulile definesc permisiunile. In lipsa regulilor nu exista permisiuni. Ma simt de parca port o conversatie cu nepotul meu cand ii explic logica elementara. :))
Last edited by hex on Tue Sep 13, 2022 3:18 pm, edited 8 times in total.
rigE
Server Admin

Re: Cerere unban hex

Regulile nu apar peste noapte.

Ti-am editat eu subiectul, acum asteptam sa raspunda @Mr.Geo
Image
ImageImage
CRISTI_MBOBI
Global Elite
Global Elite

hex wrote: Tue Sep 13, 2022 2:44 pm Nick-ul tau: hex
Adminul care te-a banat: Mr-geo
SteamID: STEAM_1:0:22258194
Motivul pentru care ai luat ban: refuz verificare
Data si ora banului: 09-11-22 01:11
De ce consideri ca ai luat Ban pe nedrept:
Mai copii, sa stiti ca si noi la vremea noastra am avut rank-uri pe forumuri dar nu-mi amintesc ca adminii sa inchida topicurile din acest motiv.
Modelul este doar o formalitate necesar in scoaterea banului, daca nu este prezent va aduce intr-o oarecare dificultate in ceea ce priveste rezolutia acestora dar nu reprezinta un motiv pentru inchiderea topicurilor.

Daca nu este asa va invit sa-mi aratati regula care va permite sa inchideti topicurile asa.
De altfel, vedeti ca exista un buton de editare pe care jucatorii pot sa-l foloseasca daca informatia din smbans nu este suficienta.

@nark aveti nevoie de regulament pentru moderatori pe forum pentru ca se pare ca le lipseste bunul simt

+ viewtopic.php?t=870
Nu stiu pe ce forumuri ai fost tu , dar cred ca au fost forumuri in care se facea chat numai intre owner si staff ca eu nu inteleg cat e de greu sa urmezi niste reguli . Retorica aia cu intelectul deja spune tot despre tine =))). Crezi ca le stii pe toate dar uiti sa gandesti inainte sa scrii aici. Ne auzim cand nu ne mai tragi de "urechi" de parca esti boss.
Image
rigE
Server Admin

Ok, apreciez ca modifici mesajul si nu postezi de 10 ori :)

Hai sa le luam pe rand. Voi incercat sa iti explic ca unchiului meu.

1. Cererile create de tine au fost create la mai mult de o ora de la momentul in care ai primit ban.
Regula este specificata in regulamenul jucatorilor -> viewtopic.php?t=3
Plus, ne-am gandit ca este ok sa fie precizata si in regulamentul concursului -> REGULAMENT CONCURS

2. In videoclipurile postate in acest topic -> viewtopic.php?t=848 se aude cand spui ca nu vrei sa fii verificat si ca esti de acord cu banarea ta.

3. Daca un admin are banuiala ca esti suspect si apar foarte multe report-uri la adresa ta, are dreptul de a te invita la o verificare. Banuiesc ca vei vrea sa afli in ce consta aceasta verificare :) sunt lucruri simple:
-se verifica antivirus;
-se utilizeaza Last Activity View;
-fisierele temporare + cele ascunse;
etc

Toti jucatorii au foldere personale in care au date, poze sau videoclipuri care nu vor sa fie vazute, nimeni nu este obligat sa intre in acele foldere/fisiere, noi verificam niste lucruri simple.

Din pacate, banul ramane.

O zi excelenta!

P.S. Daca mai ai ceva de discutat, te rog sa ma contactezi in privat.

Topic inchis!
Image
ImageImage
Locked
  • Information