Reclamatie Mr.Geo

Ai vazut ceva neinregula pe server? Lasa un mesaj aici
Locked
TapLordKULKAT
Supreme Master First Class
Supreme Master First Class

Reclamatie Mr.Geo

Nume:Mr.Geo
SteamID:STEAM_1:0:463685655
Motiv: Salut!
Nu ma gandeam ca voi mai avea de a face cu cineva din Staff-ul serverului cs.zutv.ro, insa iata-ma aici.
Din cate stiti si voi, in regulamentul serverului(viewtopic.php?t=3) nu exista nicio regula in legatura cu asa numita, sau cum o numeste inculpatul Mr.Geo "lipsa de respect".
Din urmatoarele dovezi, reiese faptul ca Mr.Geo, inventeaza motive aiurea sa imi dea gag...
1. "lipsa de respect" Cum am spus si mai sus nu exista vreo regula in regulament, cu acest motiv de gag, nu ma mai repet, doar ca am spus "nu te-a intrebat nimeni" el mi-a dat 30 de minute gag pe motiv "lipsa de respect". Asta nu e nimic, am trecut peste nu voiam sa ii fac reclamatie pentru asta. In dovada #1 veti vedea si ss-ul in care imi da gag 30 de minute.
2. "M-a facut *zutv-cenzurat*" In dovada #2 veti putea auzi cum Mr.Geo ma face *zutv-cenzurat*, si apoi ameninta jucatorii ca le va da ban si acestora.
3"lipsa de respect continuu de staff" Asta este al doilea gag pe care il primesc de la Mr.Geo, in Dovada #3 veti putea vedea cum Mr.Geo ma omoara apoi da in chat un sound( pentru necunoscatori, cand scrii anumite cuvinte cheie in chat, pe fundal se va reda un audio, pe live nu se aude), i-am scris cum se poate vedea si in filmare "am descoperit si noi soundurile" si pentru asta mi-a dat gag 30 de minute pe motivul de mai sus. Apoi dupa ce imi da gag, vine la mine in echipa, imi rade in fata ca mi-a dat gag, si la sfarsit cu o atitudine foarte aroganta imi spune "faci ce vrei, hai, te pup"
Din punctul meu de vedere acest comportament, nu este demn de un admin, si chiar vreau sa se ia masuri prin scoaterea acestui "admin" din staff
In opinia mea am pus toate dovezile posibile, daca inca nu ste scos din staff, mai am o filmare in care nu zic ce face mr.Geo, si cu aia chiar va fii scos din staff, dar eu cred ca sunt de ajuns aceste filmari si poze.
P.S. Cred ca acesta era cu viper pe discord, si el ii baga chestiile astea in cap, pentru ca eu ma intelegeam foarte bine cu Mr.Geo inainte, acum nu vreau sa zic ca asa este, nu vreau sa il bag pe Viper, in asta, dar asta este ce cred eu, altfel nu imi explic comportamentul lui Mr.Geo, cu Viper am *zutv-cenzurat*-o, de el nu am de ce sa ma plang, chiar isi face treaba de admin, insa Mr.Geo chiar nu am avut incotro, chiar nu am vrut sa se ajunga aici.
Am rezumat fiecare filmare pe scurt intr-un Text Document. Il puteti vedea pe filmare
Dovezile:
unknown.png
#2 https://youtu.be/T5nFFXAYdCo
#3 https://youtu.be/V1WyZOhKppA
Trebuie sa asteptati putin inainte de a viziona videoclipurile, abia ce se posteaza, nu uitati de like!
rigE
Server Admin

Re: Reclamatie Mr.Geo

Salut!

In urma dovezilor postate de tine rezulta ca adminul a fost provocat in prima filmare, rezultand ca in a 2 a filmare sa fie un gag acordat incorect.
Sanctiune @Mr.Geo : +WARN

Si acum sa vorbim "prieteneste", ti-ai gasit fratele :) pentru ca tu erai mai toxic si mai arogant ca el cand ai fost admin. Ce se intampla in staff, ramane in staff.

Primul videoclip minutul 3, secundele 20, sunt curios de unde il stiai pe acel jucator acolo, pentru ca nu a aparut pe radar etc

Ai dreptate in legatura cu regulamentul, nu scrie nimic in el despre disrespect, toxicitate si altele, dar il voi modifica sa include totul ca pe viitor sa nu mai existe discutia "de ce mi-ai dat mute pentru toxic"

Seara frumoasa!

Topic inchis!
Image
ImageImage
Locked
  • Information