Cerere unban Katashi

Consideri ca ai primit Ban pe nedrept? Scrie aici
Locked
katashi
Silver II
Silver II

Cerere unban Katashi

Nick-ul tau: Katashi
Adminul care te-a banat: Haos
SteamID: STEAM_1:1:695160868
Motivul pentru care ai luat ban: s a presupus un "wallhack"
Data si ora banului: 13:00
De ce consideri ca ai luat Ban pe nedrept: Am fost suspectat pentru hack , de adminul Haos .
Sincer am avut si noroc , dar de fiecare data cand am dat peek uri ,acelea erau in locuri in care orice player verifica "coltul" .
In unele clipuri se vede clar player ul deci stiam unde e , nu il urmaresc prin pereti se vede cum am reactii intarziate pe filmari .
Am avut un meci mai bun atata tot , accept orice verificare, oricand si de fiecare data cand o sa ma mai vedeti pe sv . Daca o sa ma mai vedeti .
hAoS^
Server Admin

Re: Cerere unban Katashi

Nu "s-a presupus" wallhack. Toate demo'urile au fost postate pe discord si discutate de catre staff(si nu doar) inainte de primirea banului, si s-a ajuns la concluzia ca banul a fost dat corect. O seara faina!
Image
katashi
Silver II
Silver II

Dupa cum am văzut eu ce s a discutat a fost doar vorba de verificari ca sunt doar opționale , și contraziceri intre Jeck3r.
Iar apoi alte discuții la adresa mea ca pot face cerere de unban, dar cine știe la ce te-ai gândit cand spuneai "nu e prima data cand primeste ban pentru wall nici ultima"
Am văzut ce s a discutat... Daca am luat ban prima data pentru wall asta nu înseamnă neapărat ca încă am hack ,a trecut foarte mult timp .
In cazul asta foarte bine ar fii sa accepți cererea pe discord sa vorbim ca doi oameni normali chiar daca nu cred ca o sa se mai faca ceva , nu e vorba de ceartă, vreau să se facă dreptate măcar să-ți dovedesc , seara frumoasa!
CRISTI_MBOBI
Global Elite
Global Elite

Daca veneai tu din prima cu aceasta cerere , vorbeam rezonabil , aici rezolvam treaba , si fara "avocati", mai rau a facut sa stii . Tinand cont ca voi poate faceti si teaming (tot la noi se plang oamenii cand va vad in echipe diferite ) in demo-uri stiu ca nu e teaming , dar k idee. Inainte de ban au fost analizate mai multe demouri , nu stiu cate au fost postate dar o sa ma uit si acolo . Sunt niste faze in care n-are sens sa te uiti in perete . Nu vorbesc de peekuri sau altceva , e o faza in care m-a lasat masca XRAY.
Asta e doar parerea mea , restul posibil sa fi vazut aceeasi chestie . Toate cele bune !
Image
hAoS^
Server Admin

Nu are rost sa discut cu tine in privat, tot ce e de discutat se poate discuta aici transparent :). Stai linistit ca pe canalul de discord sunt si alte categorii pe care tu nu le vezi. Eu doar am facut demo'urile si in urma discutiilor cu stafful am dat si banul.
Image
CRISTI_MBOBI
Global Elite
Global Elite

In urma verificarii de catre colegii mei , s-au descoperit urme de "cheat" , banul ramane.
TOPIC INCHIS
Image
Locked
  • Information