Unban NQXE

Consideri ca ai primit Ban pe nedrept? Scrie aici
Locked
styl3noxe
Silver Elite
Silver Elite

Unban NQXE

Nick-ul tau: NQXE
Adminul care te-a banat: Suzeta
IP-ul tau: Nu cred ca e nevoie.
SteamID: STEAM_0:0:177266677
Motivul pentru care ai luat ban: Discord Comunication
Data si ora banului: 21 NOV 2021 11:53
De ce consideri ca ai luat Ban pe nedrept: Consider ca am luat ban pe nedrept din cauza ca nu s-a prezentat nici o dovada care sa afirme ca am fost pe discord cu cineva sau ca folosesc vreun fel de cod. Sunt level 8 pe faceit, fost level 10, am 5000 de ore in joc si sunt Global pe mm, nu mi se pare corect sa fiu banat doar pe o banuiala, ca dovezile vad ca nu exista. Si mi se pare si mai nedrept faptul ca imediat se iau "masuri" fara nici o dovada dupa ce cineva care detine un avantaj considerabil fata de ceilalti face un topic in care isi exprima frustrarea si incepe cu oftica si suferintele doar pentru ca nu e el pe primul loc. Nu am dat mare importanta primei sanctiuni, desi si aceea o fost cam aiurea, deoarece mai aveam timp sa revin. Favorizarile de genu nu sunt prea dragute din punct de vedere al reputatiei sincer. Daca tot dati un ban, dati-l cu o dovada concreta. Daca totusi exista una, aratati-o, sau transparenta nu e punctul forte al staff ului?
nark
Server Admin

Re: Unban NQXE

Salut NQXE,

In primul rand nu conteaza orele de CS:GO sau faceit-uri sau etc, nu ne uitam la asta pt ca nu ai folosit hack, daca foloseai, da, acolo sunt mai indulgenti adminii poate.

Despre situatia ta sunt eu vinovat, ai fost singurul care i-am dat downgrade la puncte cand a fost faza cu Kron1cK de iti dadea intel ca prostu' (si imi masor cuvintele cand zic asta pentru ca a avut si niste functii de admin).

Daca ai experienta, cum zici, in CS este foarte, foarte greu sa prinzi un info pe discord in favoarea unui hack.

La voi am avut noroc de Kron1cK ca am aflat. Care evident s-a facut disparut dupa.

Atunci am luat decizia sa iti scot punctele acumulate dar nu am realizat ca tu ai cauzat "prejudicii" si altor jucatori care, pe buna dreptate, se plang pe chat / steam si nu au mai intrat pe server.

Pe Mr. Romeo ca stim la cine te referi, il ignor, are 2 postari pe forum, nici alea nu-s scrise unde trebuie si cu info care trebuie. Deci sunt pur subiectiv aici.

Dupa am avut o discutie interna in urma intel-ului pe Discord/TS, alti 2 jucatori au fost banati si descalificati din joc viewtopic.php?t=47

Prin urmare, mi-am luat-o eu ca te-am favorizat cu downgrade puncte, pe principiul "Facerea de bine, ...".
Trebuia sa aveti ban amandoi atunci, am judecat-o eu *zutv-cenzurat* iar acum mi se intorc.

In consecinta, in urma sedintei au fost banati toti care au folosit acest mecanism.

Sa iei premiul nu te pot lasa, te pot lasa sa te joci dar banuiesc ca miza ta pe server este strict locul 1, nu de gameplay asa ca las la latitudinea ta sa decizi daca iti scoatem ban-ul dar nu participi la locul 1 sau lasam ban-ul, si, oricum nu mai intrai pe server dupa.

Multumesc!
Image

Image
Image
selfish
Gold Nova I
Gold Nova I

urât să ștergeți reply-urile la oameni verilor, mai ales când au un punct de vedere valid...

totuși, dacă ai puțin respect de sine, adu un argument cât de cât valid și nu te ascunde după degete. chiar sunt curios de conducere, dacă domnia dumneavoastră nu este așa de ocupată și este dornică să își ”folosească timpul său liber” să discutăm pe un discord toată chestia asta și ai să vezi că atât tu cât și restu ”staff-ului” ați greșit extrem de tare, chiar dacă ego-ul nu vă permite să recunoașteți. atât cu mine cât și cu nqxe. o discuție pe față, civilizată între oameni cu minim 3 neuroni.

dacă ai uitat postu respectiv
https://imgur.com/a/jV99Tle
nark
Server Admin

Nu a sters nimeni nimic,
Ce s-a sters mai exact?
Image

Image
Image
selfish
Gold Nova I
Gold Nova I

Ce este prezent în print-ul respectiv.
nark
Server Admin

Vad ca nu mai este raspunsul, raspuns pe care l-am citit si eu.
Termin live-ul pe FB si revin
Image

Image
Image
selfish
Gold Nova I
Gold Nova I

Putem relua discuția pe discord, ca să nu facem off-topic, într-un grup între tine și NQXE, eventual și eu, asta bineînțeles dacă dorești. Dacă ești interesat te rog frumos să-mi dai add SELFISH#4773. Părerea mea e că există posibilitatea să ducem la capăt toată șarada asta, având în vedere că suntem toți suficient de maturi și că putem ajunge la un numitor comun.
nark
Server Admin

Cu siguranta,
30 de minute sa termin treburile logistice cu concursul nou si revin.
@NQXE, vad ca esti on, da-mi un PM cu ID-ul tau
Image

Image
Image
nark
Server Admin

Pot inchide topic-ul aici? :)
Image

Image
Image
selfish
Gold Nova I
Gold Nova I

Da, in mare parte s-a discutat tot pe discord, cererea poate fi inchisa.
Locked
  • Information