Banat pentru cheating

Ai vazut ceva neinregula pe server? Lasa un mesaj aici
Locked
dragoss
Silver III
Silver III

Banat pentru cheating

Buna seara , am fost banat pe motiv cheating de catre Adminul RaksaN.
Vreau si eu dovezi pentru ca si cum as folosi cheat.
Numele pe sv: neveu-
Steam ID: STEAM_0:1:538622733
ban: https://imgur.com/OA6fbv2
Banat pentru Cheating.
SuZeTa
Master Guardian I
Master Guardian I

Re: Banat pentru cheating

In urma verificarilor efectuate la demo-urile realizate de catre raksan si server sa constatat ca Tu impreuna cu Fabregas erati conectati pe discord, lucru ce contravine regulii de fairplay.
De asemenea, tu si Fabregas , surprinzator, in permanenta erati in echipe diferite, nici o data in aceiasi echipa.

Prin urmare, in fapt se retine:
In data de 16.11.2021 au inceput sa apara reclamatii la adresa voastra, conform carora voi ati fi conectati pe discord, pentru informatii din echipa adversa, lucru ce contravine regulament-ului.

De asemenea, cu prima ocazie RaksaN iti va pune la dispozitie dovezile instrumentate.

Avand in vedere cele mentionate anterior, sa aplicat masura de banare permanenta a ambilor playeri pentru a nu afecta sansa tuturor de a castiga mouse-ul, pus in joc, in mod cinstit.

Dorim de asemenea sa va multumim ca ati fost pana in acest moment alaturi de noi, urmand ca pe viitor sa nu mai aveti dreptul de a participa la nici o competitie desfasurata pe serverul cs.zutv.ro

Cu deosebita consideratie,

SuZeTa
Staff-ul cs.zutv.ro
Manager administori
Fabregas
Silver Elite
Silver Elite

Suzeta sa fim seriosi , avem o varsta, tu cat si eu , sa vina Raksan acum cu dovezile la ce ai spus tu acolo ...cu discordul cu info-ul in joc, sau ce spuneti voi ...chiar va rog
Din acest motiv nu aveti jucatori pe server , mai ales jucatori la nivel putin mai inalt !
SuZeTa
Master Guardian I
Master Guardian I

Sigur,

I-am comunicat si va face asta, este nevoie de putina rabdare.
Fabregas
Silver Elite
Silver Elite

Am inteles , multumesc oricum !
Sunt putin cam dezamagit de staff-ul acestui server , dar sper sa se faca lumina in acest caz , daca eram banat pe buna drepate nu ma mai bateam asa cu pumnii in piept .
nark
Server Admin

Salut neveu-,
Raspunsul pe care il cauti este aici: viewtopic.php?t=47
Image

Image
Image
RaksaN
Master Guardian Elite
Master Guardian Elite

Fabregas wrote: Fri Nov 19, 2021 12:07 am Am inteles , multumesc oricum !
Sunt putin cam dezamagit de staff-ul acestui server , dar sper sa se faca lumina in acest caz , daca eram banat pe buna drepate nu ma mai bateam asa cu pumnii in piept .
Cred că acum ți-ai schimbat părerea și nu mai ești dezamăgit de staff,ci doar de tine,nu am nimic personal cu voi, v-ați jucat liniștiți până când lumea a început să vă raporteze iar eu mi-am făcut doar treaba de admin.

Văd că toate mesajele pe care le-ați dat în niciunul nu ați avut ceva de comentat cu referire la demo,deci în concluzie să înțeleg că am avut dreptate și vă asumați.

Subiect închis!
Image
Image
Image
Locked
  • Information